Sale!

Facial Treatment Serum

Rated 5.00 out of 5 based on 11 customer ratings
(11 customer reviews)

RM120.00 RM90.00

Ardini Essential Multi Perfection Serum memberi kesan lembut namun efektif bagi memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, pigmentasi dan proses penuaan kulit. Formulasi herba habbatus sauda bertindak sebagai ejen anti-oksida alami yang meningkatkan keanjalan kulit, memperbaiki garis-garis halus sekaligus menegangkan struktur kulit wajah yang semakin mengendur akibat kekurangan kolagen. Ekstrak minyak zaitun asli membantu proses pembaharuan sel-sel kulit dengan lebih pantas sambil mencerahkan wajah agar kekal jelita. Dengan 1001 khasiat habbatus sauda di dalam Ardini Essential Multi Perfection Serum, tekstur kulit nyata lebih anjal, parut jerawat tampil lebih cerah dan bintik-bintik hitam berkurangan secara ketara dalam masa hanya 14 hari pemakaian secara berterusan.

Facial Treatment Serum

In just 14 days, your skin’s 5 dimensions are visibly transformed: spots are less visible, appearance of wrinkles is reduced, skin texture is more refined, firmness is improved, and radiance is beautifully elevated. Skin becomes breathtakingly crystal clear.

This serum 100% made from Malaysia. Also, has been registered with national pharmaceutical control bureau from ministry of health KKM.  Stability & irritation test  by SIRIM Malaysia.

How to use:
Press 1 to 2 pumps of serum. On clean skin, apply serum all over your face and then blend lightly. Gently tap the surface of your face for half a minute to allow serum to be absorbed quickly into the deeper layers of your skin.

Weight 0.09 kg
Best Seller

Best Seller

11 reviews for Facial Treatment Serum

  1. Rated 5 out of 5

    siti noraishah

    saya dh pkai beberapa botol..kulit muka jd lbh lembut, sekata..licin je..jerawat pun makin kurang.. best!

  2. Rated 5 out of 5

    Siti Hajar

    Saya pakai serum ini ok sangat.Jerawat pun tak tumbuh lagi.Parut pun dah mula hilang.Kulit muka pun bersih dan jadi lembut.

    – Sepang, Selangor

  3. Rated 5 out of 5

    Korelena Antony

    Kulit berminyak sudah berkurang selepas bangun tidur.Kulit terasa lembab dan yang penting tiada jerawat.
    – SARAWAK

  4. Rated 5 out of 5

    Rosilawate

    Memang bagus tak berminyak dan kulit muka rasa lembut – Seri Kembangan, Selangor

  5. Rated 5 out of 5

    Azizah Ali

    Alhamdulillah, produk ini ok sangat.Kulit jadi cerah dan lembut.Bekas2 jerawat pun semakin pudar.open pores pun dah tak nampak kasar.Bagus la serum ini.Dah habis saya nak beli lagi.
    – Johor Bahru

  6. Rated 5 out of 5

    Suriani Mostapha

    Jerawat cept kering, jeragat pun dah semakin pudar, muka jadi tak berminyak
    -Sarawak

  7. Rated 5 out of 5

    Sainah binti Brahim

    Selepas seminggu penggunaan serum, kulit muka semakin lembut dan kencang. Bintik2 hitam jg semakin pudar. Kulit wajah jg sentiasa lembap.

  8. Rated 5 out of 5

    Fauziah

    Serum Habatus sauda sangat best,tak melekit,cepat serap and yang paling best muka sgt smooth.Akak suka sgt2!
    Fauziah – Kuala Lumpur

  9. Rated 5 out of 5

    NUR FARAH MOHD

    Bahan produk ini telah meyakinkan saya untuk terus mencuba tanpa ragu-ragu sebulan lalu, dan saya telah pun nampak perubahan memuaskan yang ketara, wajah saya nampak segar dengan semakin pudarnya jeragat yang dah lama saya cuba hilangkan. Alhamdulillah. Syukur syukur syukur.

  10. Rated 5 out of 5

    lynda hashim

    Product yang terbaik.bahan produk ini memang bagus.saya sudah mencuba hampir 3 bulan dan sangat berpuas hati. Kulit saya lembut tak kering lagi dan warna kulit sekata.

  11. Rated 5 out of 5

    Nurrashidah bt Abd Malek

    Saya just pakai yg sample. tp berpuas hati. parut2 hitam kesan jerawat lama semakin pudar.ada rakan2 tegor saya kelihatan berbeza dan cantik tanpa makeup. siap ada yg cadangkan jgn pakai makeup. Sbb natural beauty lebh baik. tq serum habatusauda.
    – Kuantan Pahang

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…