Sale!

Natural Me Foundation (OntheGo)

Rated 5.00 out of 5 based on 5 customer ratings
(5 customer reviews)

RM49.00 RM39.00

NATURAL ME Foundation instantly color matches to your natural skin tone. The special blend formula with Habatussauda and Argan Oil transforms to match your complexion while treating your skin at the same time. It gives a natural looking coverage in your own perfect shade of beauty!

Size : 10ml / 0.34 fl oz

Benefit
Self adjusting skin colour technology with treatment.
Naturally Flawless.
Powdery Finish.
Broad Spectrum uv protect with SPF 30.

Benefit
Self adjusting skin colour technology with treatment.
Naturally Flawless.
Powdery Finish.
Broad Spectrum uv protect with SPF 30.

Weight 0.032 kg

5 reviews for Natural Me Foundation (OntheGo)

  1. Rated 5 out of 5

    Riawati

    Assalam sis, saya dah pakai foundation ni. alhamdulillah best sangat muka pun nampak natural. pakai tak melekit, saya dah x pakai bedak dah sis pakai foundation ni saja.

  2. Rated 5 out of 5

    Niza

    Assalamulaikum, saya foundation ni smooth je rasa. mcm tak pakai foundation. Nak sapu kat muka pun senang. Muka pun nampak glowing.

  3. Rated 5 out of 5

    Handawati

    Setakat saya pakai best sangat .Rasa meresap je. Sbb saya mmg jenis susah nak jumpa foundation yang sesuai dengan saya

  4. Rated 5 out of 5

    Ika Rahman

    Memang nampak Natural bila pakai… bestnya tak bercapuk & glowing.

  5. Rated 5 out of 5

    Linda

    Alhamdulillah senang nak cuci.Muka terus bersih. Dan rasa selesa bila pakai.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.