Sale!

Earn 39 points upon purchasing this product.

Natural Me Foundation (OntheGo)

(5 customer reviews)

RM59.00 RM39.00

NATURAL ME Foundation instantly color matches to your natural skin tone. The special blend formula with Habatussauda and Argan Oil transforms to match your complexion while treating your skin at the same time. It gives a natural looking coverage in your own perfect shade of beauty!

Size : 10ml / 0.34 fl oz

Benefit
Self adjusting skin colour technology with treatment.
Naturally Flawless.
Powdery Finish.
Broad Spectrum uv protect with SPF 30.

*New Stock – 01 August 2019 (expired August 2021)

Availability: In stock

Merdeka Promo - BUY 1 FREE 1
This item: Natural Me Foundation (OntheGo) RM59.00 RM39.00
1
Natural Me Foundation (OntheGo)

Availability: In stock

RM39.00 RM0.00
Use 3900 points to purchase this product!

Benefit
* Self adjusting skin colour technology with treatment.
* Naturally Flawless.
* Powdery Finish.
* Broad Spectrum uv protect with SPF 30.

*KELEBIHAN FOUNDATION ARDINI

1. Merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru. (mencegah kekusaman)
2. Waterbase
3. Mudah di cuci dgn cleanser biasa saja.
4. Merawat pelbagai jenis masalah kulit muka (jerawat/kulit berminyak/sensitif skin)
6. Mencerahkan kulit ,tidak berminyak dan bercapuk ketika berpeluh.
7. Menjadikan kulit anda lebih lembut dan cerah selepas 5-10minit lepas sapuan
8. Mengecilkan liang roma yg besar.
9. Menutup cela, garis halus & parut jerawat.
10. Memberikan wajah “natural beauty” dan glowing.
.
✔ SESUAI HAMPIR SEMUA JENIS KULIT
✔ BLEND MENGIKUT DARAH (sesuai utk semua warna kulit)
✔ SPF30++ MEMBERI PERLINDUNGAN DARI SINARAN UV

Weight 0.032 kg

5 reviews for Natural Me Foundation (OntheGo)

  1. Riawati

    Assalam sis, saya dah pakai foundation ni. alhamdulillah best sangat muka pun nampak natural. pakai tak melekit, saya dah x pakai bedak dah sis pakai foundation ni saja.

  2. Niza

    Assalamulaikum, saya foundation ni smooth je rasa. mcm tak pakai foundation. Nak sapu kat muka pun senang. Muka pun nampak glowing.

  3. Handawati

    Setakat saya pakai best sangat .Rasa meresap je. Sbb saya mmg jenis susah nak jumpa foundation yang sesuai dengan saya

  4. Ika Rahman

    Memang nampak Natural bila pakai… bestnya tak bercapuk & glowing.

  5. Linda

    Alhamdulillah senang nak cuci.Muka terus bersih. Dan rasa selesa bila pakai.

Add a review