SERUM PERTAMA DI DUNIA BERASASKAN HABBATUSSAUDA & ZAITUN

… DAN TERBUKTI BERKESAN, BERKUALITI & SELAMAT UNTUK WANITA MALAYSIA.

Ini BUKTI bahawa ARDINI ESSENTIALS KOMITED & SERIUS untuk beri yang terbaik kepada pengguna kami.

Kenapa 16,697 orang wanita Malaysia mempercayai brand Ardini Essentials sebagai penyeri wajah mereka?

Pertama di Dunia

Jenama yang pertama mencipta sejarah pada tahun 2014 apabila mengeluarkan serum rawatan wajah pertama di dunia berasaskan habbatussauda dan zaitun sebagai bahan aktif utama.

Concentrated Formula

Formula pekat di hasilkan oleh saintis berpengalaman dari SIRIM dimana bahan aktif dapat meresap sehingga lapisan akar kulit dengan menggunakan teknologi terkini bagi merawat masalah kulit wajah. Hanya perlu gunakan 1 atau 2 pump sahaja sudah mencukupi.

Banyak mendapat liputan MEDIA

Mendapat liputan tanpa bayaran media tempatan dan antarabangsa seperti Utusan, Harian Metro, Berita Harian, New Straits Times, Women Weekly, Wanita, PA&MA, Radio IKIM & TV Al Hijrah serta banyak lagi.

SUPER SERUM

Satu-satunya serum di Malaysia yang dikategorikan sebagai "SUPER SERUM" oleh Majalah Antarabangsa
Women Weekly

Certifed by SIRIM

Serum Ardini Essentials mendapat kelulusan dan di uji secara klinikal oleh SIRIM Malaysia sebelum dipasarkan. Ianya selamat dan tidak merengsakan kulit & mata.

Bahan Semulajadi

Produk Ardini Essentials hanya menggunakan bahan semulajadi & selamat. Bahan utama serum kami ialah Habbatus Sauda dan Zaitun.

REALITI: 8/10 WANITA MALAYSIA STRES DENGAN MASALAH WAJAH YANG TIADA BERPENGHUJUNG.

Bagaimana perkara ini boleh berlaku?

  • Terkejut jerawat muncul di dahi.
  • Stres ada jeragat di pipi.
  • Terus hilang keyakinan diri.
  • Skrol & cari produk di FB.
  • Janji boleh flawless dalam 7 hari.
  • Pakai produk memang terus cantik.
  • Apabila stop guna, muka terus rosak.
  • Then, ulang semula cycle di atas.

Extra tips: 99% produk yang memberi jaminan kesan pantas mengandungi bahan yang berbahaya.
Kalau tidak dibendung, memang merosakkan wajah secara total. Terpaksa belanja lagi untuk rawat wajah yang bermasalah.

MAHU KAMI TUNJUK PENYELESAIAN YANG LEBIH SELAMAT, MUDAH, BERBALOI & BERKESAN?

Memperkenalkan

FACIAL TREATMENT SERUM - 95% BERJAYA BANTU WANITA MALAYSIA MENCAPAI KULIT IDAMAN MEREKA.

SATU-SATUNYA SERUM MALAYSIA YANG DIIKTIRAF SEBAGAI "SUPER SERUM" OLEH MAJALAH ANTARABANGSA
WOMEN WEEKLY

FACIAL TREATMENT SERUM merupakan produk keluaran Ardini Essentials yang sudah terkenal di pasaran sebagai brand yang mementingkan pengguna.

Maka tidak hairanlah bagaimana produk buatan Malaysia ini boleh mucul di pelbagai media cetak dan elektronik tanpa sebarang bayaran pengiklanan sejak tahun 2014 lagi (Bukan mudah, nak muncul di media dan ikut semua peraturan KKM sebelum boleh beriklan apatah lagi jika produk tidak selamat ). YA, Serum ini sudah 5 tahun di pasaran.

Majalah antarabangsa juga telah menggelar FACIAL TREATMENT SERUM sebagai “SUPER SERUM” bergandingan dengan beberapa serum jenama antarabangsa yang lain dalam majalah mereka. Ini satu pengiktirafan buat kami kerana hanya Serum kami satu satunya jenama tempatan yang digelar begitu sebaris jenama antarabangsa pula tu.

Selepas LEBIH 5 TAHUN di pasaran, FACIAL TREATMENT SERUM telah MENCAPAI TAHAP…

Produk yang:
~ BERKUALITI 
~ BERKESAN
~ SELAMAT

LIHAT RESPON POSITIF PENGGUNA KAMI

KENAPA FACIAL TREATMENT SERUM?

Hal ini kerana, Facial Treatment Serum mengandungi 2 bahan aktif yang TERBUKTI BERKESAN:

  • Mengecut dan memudarkan parut jerawat.
  • Membina sel kulit baru.
  • Mengekalkan kelembapan kulit.
  • Mengecilkan liang pori.
  • Menyerikan kulit yang kusam.

2 bahan aktif tersebut ialah:

Habbatus Sauda

Sangat berkesan merawat masalah jerawat. Habbatussauda mempunyai anti oksida yang tinggi bagi merawat dan meningkat imunisasi kulit wajah. Ia juga berfungsi sebagai antioxidant pada kulit dan agen pelembap serta menolong mengekalkan elastisiti kulit. Oleh itu, wajah anda sempurna tanpa cacat cela.

Formulasi herba habbatus sauda bertindak sebagai ejen anti-oksida alami yang meningkatkan keanjalan kulit, memperbaiki garis-garis halus sekaligus menegangkan struktur kulit wajah yang semakin mengendur akibat kekurangan kolagen.

Minyak Zaitun

Dari turun temurun lagi, minyak zaitun terbukti mengandungi vitamin yang banyak & tinggi melindungi kulit dari bakteria jahat.
Selain itu, minyak zaitun sangat kaya dengan anti-oksidan. 3 jenis anti-oksida iaitu vitamin E, Polifenol, Phytosterol untuk melindungi kulit dari kesan radikal bebas apabila terdedah dengan cahaya matahari yang menyebabkan penuaan sebelum waktunya.

Ia menguatkan akar sel kulit dan melembutkan serta mencantikkan kulit. Oleh itu, wajah anda sentiasa selamat & sihat.

Berita gembira…
Kami dah formulasi kedua bahan aktif ini supaya SESUAI untuk SEMUA JENIS KULIT wanita di Malaysia

FACIAL TREATMENT SERUM DIJAMIN SELAMAT

Oleh kerana kami formulasi secara khas supaya sesuai dengan semua kulit, tiada bahan terlarang seperti mercury, Paraben & hydroquinone.

Tambahan pula, FACIAL TREATMENT SERUM dihasilkan di kilang yang mempunyai status HALAL & Good Manufacturing Practice (GMP).

Nak tahu apa lagi SPECIAL?

FACIAL TREATMENT SERUM dihasilkan hasil kerjasama founder dan saintis kecantikkan berpengalaman lebih 15 tahun oleh SIRIM Research & Development Center iaitu sebuah badan pengujian dan penyelidikan terunggul di Malaysia.

Bukan itu saja, FACIAL TREATMENT SERUM melalui ujian kestabilan, logam berat dan micro bacteria setiap kali diproses sebelum diluluskan untuk dijual.

Paling utama lagi, FACIAL TREATMENT SERUM diuji secara KLINIKAL TIDAK MEMBUAT IRITASI kepada kulit dan mata.

Anda boleh nampak bahawa produk ini melalui proses & lab test yang sangat ketat & rigid kerana Ardini Essentials mementingkan kualiti & keselamatan produk.

INI BUKTI FACIAL TREATMENT SERUM SELAMAT

CERTIFICATE & TEST REPORT BY SIRIM MALAYSIA

DIUJI SELAMAT DAN TIDAK MERENGSAKAN KULIT DAN MATA (SKIN & EYE IRRITATION TEST)

FOUNDER SENDIRI DAH CUBA.

Sebelum apa-apa produk Ardini Essentials dijual, founder sendiri akan cuba pada wajah beliau sendiri sampai puas hati.
Disebabkan founder sangat particular, formula FACIAL TREATMENT SERUM diadun rapi tanpa sebarang kesilapan.

Sekiranya berlaku sebarang kesilapan walaupun selepas proses filling, kami akan buang dan proses yang baru hingga ia mencapai tahap kualiti dan keselamatan yang telah digariskan.

4 CIRI ISTIMEWA FACIAL TREATMENT SERUM

Dengan 4 ciri SUPER SPECIAL ini, kami pasti anda akan terus jatuh hati dengan FACIAL TREATMENT SERUM & terus wajib cuba untuk mencapai impian anda.

Sesuai Untuk Iklim Malaysia

Facial Treatment Serum berbentuk gel jernih pekat tidak berwarna dan sangat mudah meresap ke dalam kulit.
Oleh itu, kulit anda tidak akan berminyak atau melekit. Dengan hanya 1-2 pam Facial Treatment Serum memberi sensasi kulit lebih natural, lebih selesa & lebih segar.

Dua Fungsi Terpenting

Facial Treatment Serum mempunyai 2 fungsi yang sangat super duper awesome iaitu:
"MENCANTIK & MERAWAT KULIT"
Ini bermakna, kulit anda bukan sahaja akan bertambah cantik, malah akan bertambah bersih & sihat. Ini kami sangat yakin.

3 Sistem Pertahanan

Bukan 1 bukan 2 tapi 3 sistem pertahanan yang kami masukkan dalam FACIAL TREATMENT SERUM iaitu:
1. Anti-Oksidan
2. Anti-Bakteria
3. Anti-Inflammatory

Teknologi Terkini dari SIRIM

Facial Treatment Serum bukan sahaja mampu meresap ke dalam kulit dengan lebih cepat. Malah mampu menembusi masuk ke dalam akar-akar kulit supaya dapat memberi kesan yang paling optimum.

OLEH ITU...

Produk FACIAL TREATMENT SERUM ini bukan average produk OEM yang siap guna. FACIAL TREATMENT SERUM sudah 5 tahun dipasaran di proses dengan penuh teliti untuk capai kualiti yang luar biasa.

Kami HIGHLY Recommend bagi anda yang sedang mencari produk yang berkualiti, berkesan & selamat.

Namun, kami tidak mahu anda beli serum ini! ( Eh, dah kenapa pula? )

Ya betul ni, tolong jangan beli!

Kami tak nak anda bazirkan wang anda.

Di Ardini Essentials, kami galakkan anda cuba pek trial dahulu sebelum beli actual produk.

Kerana kami amat yakin, jika anda dah cuba anda takkan beralih ke produk lain sepertimana pelanggan setia kami yang jatuh cinta pertama kali guna sejak ia dipasarkan hingga sekarang selepas mencuba dan ia serasi dengan kulit beliau.

So pointnya ialah, anda perlu cuba dulu, jika serasi baru beli 😊

KAMI SERIUS NAK BANTU ANDA

Bayangkan, selepas 2-3 bulan konsisten menggunakan FACIAL TREATMENT SERUM, anda akan bangun pagi dengan penuh yakin & gembira untuk melihat wajah anda yang sangat cantik & bersih.

Kini, keputusan di tangan anda. Anda yang bertanggungjawab untuk mencapai kebahagiaan diri anda sendiri. Kami doakan yang terbaik. Dan, kami sedia untuk bantu anda sampai berjaya.

AMBIL LANGKAH PERTAMA ANDA.

Cegah segala masalah & mula capai impian anda bermula hari ini juga. Langkah pertama anda bermula semudah klik butang di bawah:

ATAU

“Kecantikan seseorang lahir dari hati yang bersih namun menjaga kecantikan luaran akan membina keyakinan diri. Hiasi diri untuk yang tersayang agar selalu disayangi”
Natasya Roslan
CEO ArdiniEssentials

Berapa harga ?

Facial Treatment Serum Ardini Essentials

Harga FACIAL TREATMENT SERUM datang dengan harga yang tersendiri dan sangat istimewa. Selain dari membantu anda dapat kulit yang sihat & cantik, kami mahu pelaburan pengguna kami berbaloi.

Oleh itu, harganya ialah RM120.

Tapi, untuk 100 yang terawal mendapatkan FACIAL TREATMENT SERUM hari ini, kami nak bagi EXTRA SPECIAL DISCOUNT & FREE GIFT sebagai tanda TERIMA KASIH.

Harga SPECIAL serendah RM89 (DISKAUN RM31)

Dan dapat FREE GIFT bernilai RM88 iaitu:
1.  FREE Hydrogel Eyemask (bernilai RM49)

2. FREE Travel size DOUBLE CLEANSER (bernilai RM29)

3.FREE Postage (Malaysia) coupon code : FREEPOSTFTS (bernilai RM10)

SANGAT SUPER BERBALOI kan?

FREE GIFT bernilai RM88

FREE Hydrogel Eyemask (bernilai RM49)

Instant Anti Stress Eye Mask

Instant Anti Stress Eye Mask ini dibuat dengan bahan natural dan baik untuk menyegarkan mata letih akibat banyak menghadap skrin dan kurang tidur. Selain itu ia juga boleh mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata jika digunakan secara konsisten.
Cara pakai amat mudah, buka dan tampal untuk 20 minit. Selepas pakai boleh disimpan dalam peti sejuk, dan boleh di pakai semula sehingga 3 kali. Dalam 1 kotak ada 2 keping eye mask. *untuk promosi ini tiada kotak

FREE TRAVEL DOUBLE CLEANSER (Bernilai RM29)

Travel DOUBLE CLEANSER

Double Cleanser ini mengandungi 5ml. Berfungsi untuk membersihkan wajah anda & menanggalkan sel kulit yang dah mati. Formula double cleanser wajah ini mengekalkan pH semulajadi kulit sambil memelihara kelembapan wajah anda. Diperbuat dari bahan semulajadi seperti Habbatus Sauda & Minyak Zaitun. Supposely, harga asal RM29. Tapi sekarang, 100% PERCUMA untuk anda yang dapatkan hari ini.

FREE Postage -Malaysia (bernilai RM10)

Free Postage (Malaysia)

Free postage di seluruh Malaysia bernilai RM10. Copy dan apply coupon code di check out page
Coupon code : FREEPOSTFTS
Voucher coupon hanya untuk promosi ini sahaja. Detail postage dan tracking number akan di hantar pada email.
T&C Apply

Ardini Essentials Facial Treament Serum

First Habbatussauda Serum in the world since 2014

RM89

RM120
  • FREE Hydrogel Eyemask (bernilai RM49)
  • FREE Travel size DOUBLE CLEANSER (bernilai RM29)
  • FREE Postage (Malaysia)
    Coupon Code : FREEPOSTFTS

Frequently Asked Questions

FACIAL TREATMENT SERUM di formula mengikut bacaan PH sama seperti kulit wajah kita, malah ada bahan2 yang digunakan juga sesuai untuk membuat produk bayi.
Jika anda ada kulit yang sensitif, ketahui dahulu apa punca sebenar kulit ada jenis sensitif – adakah alah kepada apa2 bahan atau kulit sebenarnya menipis disebabkan penggunaan salah produk sebelum ini? Kemudian anda boleh semak bahan2 yang digunakan sebelum decide untuk cuba.

Anda tak perlu bimbang kerana FACIAL TREATMENT SERUM sudah LULUS ujian irritasi kulit dan mata oleh SIRIM Malaysia dimana ianya tak akan buat kulit mengelupas, memedihkan dan merengsa kemerahan kepada kulit anda.
Kecuali anda belum kenalpasti anda alah kepada apa2 bahan yang boleh membuat kulit anda jadi sedemikian. Oleh itu, anda boleh buat ‘patch test’ sebelum cuba diseluruh wajah ya.

Bergantung pada jenis kulit anda, ada yang cepat dan ada yg mengambil sedikit masa untuk melihat perubahan apalagi jika bahan yang digunakan dari sumber natural. Namun, jika anda sudah biasa menggunakannya ia akan jadi sebati dengan rutin penjagaan wajah anda seharian.

Ia perlu digunakan secara konsisten sedikit demi sedikit sehingga selepas beberapa ketika anda sendiri nampak perubahan positif tersebut malah mungkin ada orang terdekat yang akan menegur kulit anda nampak semakin sihat. Pepatah kata, biar lambat asal selamat.

Ada pelanggan kami yang guna sebotol dah nampak kesan sangat positif. Setiap kulit kita ini berbeza dan unik. So untuk tahu, anda kena cuba pek trial dan rasakan sendiri.

Sudah tentu! Jika ia baik untuk kulit wanita ia juga baik untuk kulit lelaki yang macho. Kerana lelaki tak semestinya perlukan produk penjagaan wajah yang lebih keras walaupun dikatakan kulit lelaki lebih tebal dan kasar. Ini kerana, produk yang sesuai mesti dicuba dahulu ke atas kulit masing2 dan pastinya lelaki juga seperti wanita mahukan produk yang selamat buat kulit mereka. Lagi2 lelaki yang mempunya jerawat. Sangat sesuai untuk rawat kulit anda.

Aqua, Glycerin, Polysorbate 20, Saccharide Isomerate, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Aminomethyl Propanol, Olea Europaea (olive) oil, Habbatus sauda (Nigella sativa) oil, Ethyl Lauroyl Arginate HCl, Parfum.

PERCUMA PEK PERCUBAAN FACIAL TREATMENT SERUM!

Saya nak cuba Pek Percubaan Facial Treatment Serum Ardini Essentials
(FREE pek percubaan bernilai RM29)

Copyright © 2019 Ardini Essentials 

×

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp

× Help ?